Optibag är på Infrastruktur & Kommunalteknik i Kista


2013-04-09


Optibag ställer ut på Infrastruktur & Kommunalteknik på Kistamässan den 10-11 april. Du hittar oss i hall B och monter 10.

- Flera kommuner i Mälardalsområdet diskuterar nya avfallssystem, jag är övertygad om att det här kommer att bli en intressant mässa både för besökarna och för oss, säger Stefan Holmertz, VD på Optibag.

Infrastruktur & Kommunalteknik på Kistamässan är en branschmässa för allt som rör infrastruktur och kommunalteknik. Optibag ställer ut tillsammans med Envac och företagen kommer att visa upp företagens automatiserade avfallshanteringssystem.

- Vi kommer bland att berätta om hur kommunerna kan nå insamlingsmålet för 50 procent av matavfallet med vårt system. Men vi kommer också att berätta om hur vårt och Envacs system fungerar tillsammans, med självtömmande papperskorgar kopplade till en sopsug samt sortering i olikfärgade påsar som slängs i ett och samma sopnedkast/soptunna för att sedan sorteras på en optisk sorteringsanläggning, säger Stefan Holmertz.

Om du är intresserad av att prata med oss under Infrastruktur & Kommunalteknik i Kista kan du kontakta oss på följande telefonnummer eller mejl:
Stefan Holmertz, VD, 0142-185 09 eller stefan.holmertz@optibag.se
Stefan Nilsson, marknadschef, 0142-185 45 eller stefan.nilsson@optibag.se
 

Skicka sidan

Tipsa en vän eller kollega om Optibag.